Roeicursussen

Roeicursussen

Roei je met andere roeiers in een ploeg of in een grotere pool en wil je samen op een mooie locatie een techniekcursus volgen, lekker roeien en tussendoor samen erop uit? Bij Roeiplezier kun je je techniek bijschaven of op peil houden en van roeiwater genieten waar je anders niet snel komt!

De Overijsselse Vecht – NL

Een lang weekend of midweek krijg je tips & tricks aan de hand van video-opnamen analyse en theorie. Ook lokale roeitochtjes in een prachtige omgeving staan op het programma. Je roeit steeds met maximaal twee deelnemers per sessie met ieder een lichtgewicht en het hele jaar door veilige Rowonair. Tussendoor wandelen, fietsen, genieten van de afwisselende en bosrijke natuur, lekker luieren of Zwolle bezoeken. Ontspannen je techniek bijschaven en onbezorgd roeien op de Overijsselse Vecht: een ideale combinatie!

Amsterdam – NL

Je roeitechniek verbeteren kan ook in Amsterdam. Je kunt voor privéles kiezen of langskomen met een groepje van twee, drie of vier personen. We roeien in kleine nummers, afhankelijk van je ervaring breder of smaller. Het programma stemmen we samen af.

De meren bij Ratzeburg – D

Sinds 30 jaar organiseert Roeiplezier skiffcursussen voor recreatieve roeiers op de prachtige meren rondom Ratzeburg. Vele roeiers beleefden een heerlijke roeiweek en verbeterden hun techniek aan de hand van videobeelden, verhelderende analyse en doeltreffende aanwijzingen. Bovenal genoten ze van een onbezorgde vakantie in een prachtige omgeving op roeiwater zonder gemotoriseerde pleziervaart. 

Je inzicht in de roeitechniek vergroten en meteen omzetten in een ontspannen en efficiënte haal? De opzet van de cursus werkt blijkt telkens weer. Probeer het uit!

Op een wenslocatie of bij je roeivereniging

Heb je zelf mooi roeiwater op het oog in binnen- of buitenland? Of wil je iets organiseren bij je roeivereniging dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

——————-

Dus wil je graag met andere roeiers van je ploeg of uit een grotere roeipool samen een roeitechniekcursus volgen op één van bovenstaande locaties, op een locatie in overleg of bij je roeivereniging?

Neem even contact met mij op! en samen overleggen we over een geschikte locatie en tijd.